top of page

Human 2 Human:

Loopbaanbegeleiding.

Leefbaar werk. Een goeie work-life balans. Minder stress. Kortom: een leuke job!

Willen we dat niet allemaal? Tuurlijk wel! Maar ondertussen hebben we nog een huishouden, moeten de rekeningen betaald worden, willen we nog minstens één keer per week sporten, moeten we het werk van een zieke collega overnemen, etc.

Wat betekent dat nu voor jou? Door de stress van je huidige job (en alles ernaast) moet je opletten voor een burn-out of bore-out. Misschien ben je wel al een tijdje uitgekeken op je werk. Of droom je al eens van iets dat je heel graag zou doen, maar ben je bang om te veranderen. De verschillende mogelijkheden en keuzes kunnen er ook voor zorgen dat je helemaal geen idee hebt van wat je wil en vooral weet wat je niet wil.

Hoe je je ook voelt, wij zijn er om de knop om te draaien en jou het roer in eigen handen te laten nemen. We gaan samen op zoek naar jouw invulling van leefbaar werk en naar de balans waar jij je comfortabel bij voelt. Door jouw energievreters en energiegevers te onderzoeken, kunnen we er bewust mee aan de slag gaan.

Hoe je je ook voelt, wij zijn er om de knop om te draaien en jou het roer in eigen handen te laten nemen. We gaan samen op zoek naar jouw invulling van leefbaar werk en naar de balans waar jij je comfortabel bij voelt. Door jouw energievreters en energiegevers te onderzoeken, kunnen we er bewust mee aan de slag gaan.

Hoe gaan we te werk?

We geloven sterk in het unieke pad dat iedereen bewandelt tijdens zijn of haar loopbaan. Daarom kiezen we er bewust voor om geen voorgekauwd traject vol testjes te volgen.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek brengen we je loopbaanvragen helder in beeld, vertalen we deze vragen in doelen en bespreken we hoe loopbaanbegeleiding of coaching jou kan ondersteunen om deze doelen te bereiken.

Daarna gaan we op een heel pragmatische manier je inzichten verruimen, zodat voor jou helder wordt welke haalbare stappen je kan zetten om richting jouw doelen te bewegen. Om het niet enkel bij woorden te laten, volgen we ook op of die stappen worden gezet. Indien dit niet of slechts gedeeltelijk het geval is, kijken we wat de belemmeringen zijn en hoe we deze kunnen overwinnen.


Onze coaching is vaak heel uitdagend, soms ook een beetje confronterend, maar altijd met heel veel respect voor jou als persoon en met maar één doel voor ogen. We willen jou helpen om op een concrete manier stappen te zetten richting je dromen en doelen.

Bekijk de referenties op onze site voor getuigenissen van onze coachees!

We luisteren graag naar uw verhaal.  
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Wil je ook graag persoonlijke loopbaanbegeleiding? 
Maak dan snel een afspraak via onderstaande tool.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?
Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen, ongeacht het beroep of opleidingsniveau. Werknemer of zelfstandige, jong of oud, deel van een groot of klein bedrijf: we zijn er voor iedereen die zijn of haar professionele toekomst in eigen handen wil nemen. Dit is dus zeker niet uitsluitend voor mensen die van job willen veranderen. 

Enkele klassieke thema’s zijn:

 • Een betere werk-privé balans

 • Meer voldoening en waardering uit het werk halen

 • Opnieuw beginnen na een burn-out

 • Meer uitdaging in huidige job

 • Heroriëntering na een faillissement

 • Bedreiging door digitalisering

 • Te hoge werkdruk

 • Te veel veranderingen

Herken je jezelf in een van deze onderwerpen? Wacht dan niet langer om je toekomstige loopbaan zelf uit te stippelen. Je spendeert vaak meer tijd op het werk dan thuis, het is dus belangrijk dat je je er goed voelt en jezelf optimaal kan ontplooien.

We onderzoeken samen volgende vraagstukken.

 • Wat doe ik graag?

 • Waar ben ik goed in?

 • Wat geeft mij energie?

 • Waarvan loopt mijn batterij leeg?

 • Hoe kan ik mezelf verbeteren in de zaken waar ik talent voor heb en graag doe?

 • Hoe ga ik om met veranderingen op het werk?

Wat zijn loopbaancheques?

Loopbaancheques zijn een initiatief van de Vlaamse Overheid. Dankzij loopbaancheques hoef je zelf maar een klein aandeel van de loopbaanbegeleiding te betalen. De rest wordt betaald door de overheid.

Om gebruik te kunnen maken van loopbaancheques, moet je minimum zeven jaar werkervaring hebben als werknemer of zelfstandige. Daarnaast moet je momenteel ook aan het werk zijn. Dit kan zowel voltijds als deeltijds zijn.

Om de zes jaar kan je twee loopbaancheques aanvragen. De eerste loopbaancheque kan je gebruiken om vier uren loopbaanbegeleiding te volgen, de tweede loopbaancheque geeft recht op drie uren loopbaanbegeleiding.

bottom of page