Over Split The Sea

 

Waarden

Split The Sea is gegroeid uit de overtuiging dat ‘verandering’ constant aanwezig is, zowel bij bedrijven als individuen. We begeleiden mensen en bedrijven tijdens hun traject van een huidige, ongewenste situatie naar een toekomstige, gewenste situatie.

 

Verandering kan ‘spannend’ zijn en brengt noodgedwongen wat onzekerheid en misschien zelfs angst met zich mee. Daarom vinden wij het belangrijk dat een samenwerking gebouwd is op respect en wederzijds vertrouwen. We zijn realistisch en kijken positief naar de uitdagingen die voor ons liggen. We vertrekken bovendien steeds vanuit de kracht en de kwaliteiten van onze klanten, want het zijn tenslotte jullie die het uiteindelijk moeten doen.

 

Thomas Malfait

Thomas heeft meer dan 20 jaar managementervaring in zowel binnen- als buitenland. Hij werkte daarbij met laag- en hooggeschoolden, binnen diverse sectoren. Hij staat gekend als een heel hands-on persoon die veel vertrouwen en zelfstandigheid geeft aan zijn medewerkers. Deze waarden trekt hij ook door in zijn coaching, waardoor deze prikkelend en soms uitdagend worden. Hij wordt gewaardeerd voor zijn open communicatie en enthousiaste werkwijze. Thomas houdt van sporten en gastronomie.  

Split_The_Sea_Thomas_Malfait.png

Luc Bollies

Loopbaanbegeleiding verruimt jouw inzichten in je persoonlijkheid, competenties, drijfveren en waarden. Hieruit komen jouw antwoorden op die prangende loopbaanvragen die nu voor verwarring, onzekerheid, twijfel en angst zorgen. 

 

Luc begeleid je graag hierbij vanuit zijn jarenlange nationale en internationale HR & coaching ervaring. Persoonlijke aanpak, diverse invalshoeken bekijken, confronteren met zorg. We beginnen altijd met een duidelijk loopbaandoel en sluiten af met een concreet plan om dit doel te bereiken. Zijn drijfveer is dat je de begeleiding als waardevol ervaart en terug zin vindt in je job/loopbaan. 

 

Vlugge opstart gegarandeerd.

Split_The_Sea_Luc_Bollies.png